Algemeen   |   Palmares   |   Fokkerij   |   Stamboom

Mit van de Lindehoeve 84/461

°22/08/1982 - bruinschimmel - Merrie

JuniorMit van de Lindehoeve is een dochter van Fanny van de Lindehoeve (foto onder) en Junior van 't Hooghof (foto boven), waardoor ze het uitstekende Hooghof-bloed draagt.
De overbekende Junior, toen in het bezit van de familie Crijnen werd een ganse winter door Frans verzorgd en klaargestoomd, hij wordt hierna verkocht aan André van der Heijden en wordt Nederlands kampioen in 1982. Hij is een nazaat van de Belgische kampioen 76 Lutteur van 't Ooievaarsnest, de kampioen 66 Buffalo de Romiée en de kampioen 57 Super de Pierreux.

Mit's grootmoeder en kampioene 78 Elna van 't Hooghof is de dochter van de kampioene 73 Tulp van 't Hooghof en Polisson de la Pasquiert. Deze Polisson is dan weer de volle broer van Magali de la Pasquiert... grootmoeder van Wilmine de la Pasquiert !

FannyMit schenkt ons vijf veulens en in navolging van haar stalgenote Wilmine is ook haar eersteling in 1985 het beste: Annelies van 't Groenenbroek door Baron van de Maasvallei (zie verder). Ook haar twee volgende veulens, Vadrouille in 86, en Adam in 87 zijn van dezelfde hengst. Daarna is Tom van de Reep de vader van haar veulens Elna in 88 en Marco in 89.
Daarna wordt ze verkocht aan Alexander Van Osta in Brasschaat, waar ze nog vier veulens brengt: Astrid, Palmien, Bruno en Junior van 't Leeg.

Via het menu bovenaan kan u nog extra informatie bekijken over Mit van de Lindehoeve.

« ga terug