Nieuws : Welkom Hannahlies


Ietsje voor de uitgerekende datum werd Lies voor de eerste keer moeder. Ze zette een merrieveulentje op de wereld, dat toch wel verrassend de kleur vosschimmel heeft! Alles verliep heel vlot, veulen stond snel op haar benen en ook de weg naar de uier vond ze snel. Lies doet het verder uitstekend als kersverse moeder.

What's in a name!

Onze nieuwe aanwinst heeft de ietwat speciale naam Hannahlies van 't Groenenbroek gekregen. In november werd namelijk Hannah geboren, het zesde achterkleinkindje van Frans en Mit en eerste kleindochter van Monique, en daarmee stond de naam voor het eerstvolgende merrieveulentje dus eigenlijk al vast... 
Maar dat bleek nu dus een zeldzame vosschimmel te zijn, zoals Annelies - de vosschimmel topmerrie van weleer. Bovendien is ze een kleindochter van Annelies II (de 2e die werd genoemd naar die eerste Annelies). Zo is de naam symbolisch dus een samentrekking van Hannah en Annelies geworden! 

Hannahlies is een dochter van de hengst Lord van de Boterhoeve en is een grootramig veulen met een hele mooie steek. We zijn alvast erg benieuwd hoe 'onze witte' zich verder zal ontwikkelen!

Op de foto's is Hannahlies één dag oud.

Foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.« ga terug