Nieuws : Vier maal eerste !


Paasmaandag 5 april was in alle opzichten een prachtige dag! Af en toe zorgden enkele zonnestralen voor een aangenaam lentegevoel en het bleef de hele dag droog in tegenstelling tot wat voorspeld werd. De prijskamp in Nijlen had een mooie opkomst en naar de middag toe veel publiek. Maar het meest tevreden waren we over de resultaten van onze paarden!
Met een overvolle wagen, met 8 stuks in totaal, hadden we een drukke dag voor de boeg. Voor de vier jaarlingen en de tweejarige Rien was het de eerste prijskamp en ondanks her en der een bokkesprong verliep het allemaal vlot. Met dank aan de vele helpende handen!

De merrieveulens werden gesplitst in twee reeksen waarbij Noor in de grote maat stond, en Mina en Iris in de kleine maat. Noor startte dag bijzonder goed met de kopplaats. Ook Iris en Mina zetten hun beste beentje voor en werden tweede en derde.
Bij de tweejarigen bleef het keuringsdebuut van Rien niet onopgemerkt met ook hier een kopplaats!
De jaarlinghensten waren met z'n drieën en hier volgde een derde gouden medaille voor onze Torben.

Dan even rust tot de reeks vijf- en zesjarigen waar ook Annelies II en Myra de stal goed verdedigden met een eerste plek voor Annelies in de grote maat en de tweede plaats voor Myra in de kleine maat. Dan volgde nog Lilli bij de merries van negen jaar en ouder, met ook hier nog een mooie tweede plaats.
In het lot van drie was Myra de vervanger van Zita; helaas daardoor een beetje kleurverschil t.o.v. Lilli en Annelies maar toch nog een derde plaats op een totaal van zes!

Met een totaal van vier eerste plaatsen heeft vooral 'de jeugd' van onze stal voor een prachtige dag gezorgd...

Foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

Noor werd eerste voor o.a. Vera van de LeemputtenNoor van 't GroenenbroekNoor van 't GroenenbroekNoor van 't GroenenbroekNog klein, maar dapper verweerde Iris zich !Iris van 't GroenenbroekIris van 't GroenenbroekIris van 't GroenenbroekIris van 't GroenenbroekMina moest stalgenote Iris voor laten gaanMina van 't GroenenbroekMina van 't GroenenbroekDe kopplaats voor Rien bij haar prijskampdebuut !Rien werd eerste voor o.a. Evelien van LuchterenRien van 't GroenenbroekRien van 't GroenenbroekJaarlinghengst Torben zorgde voor een derde gouden medailleTorben van 't GroenenbroekTorben van 't GroenenbroekTorben van 't GroenenbroekOp een rijtjeTerug thuis, Iris en TorbenTerug thuis, Mina en NoorTerug thuis, NoorTerug thuis, NoorTerug thuis, MinaTerug thuis, Iris en TorbenTerug thuis, TorbenTerug thuisTerug thuisTerug thuis

« ga terug