Nieuws : Verandering op een week tijd


Veulens veranderen bijzonder snel... zo ook onze twee jongste veulens die nog maar amper een week oud zijn! De namen zijn Lucas en Rani geworden.
Carlo is inmiddels 2,5 maand oud en uitgegroeid tot een immèns veulen.

Verder is er nieuws van enkele andere Groenenbroek-nakomelingen : 
- Jaarlinghengst Torben deed mee aan het Vlaams Kampioenschap op 24 juli in Meldert. Nadat hij de afgelopen maand verschillende eerste prijzen behaalde bij zijn nieuwe eigenaar Remi Verhulst, moest hij vandaag genoegen nemen met de derde plaats. Torben blijkt net als zijn moeder Zita en haar andere nakomelingen, een laatbloeier die nog wat tijd nodig zal hebben om 'het groene' te ontgroeien.
- De vierjarige merrie Luna, een dochter van Zita, is drachtig van Bonarius van 't Zand. Luna is eigendom van Roland en Denise Dewulf in Zuienkerke.
- Tevens Elien II (uit Alma) is drachtig voor het komend jaar. Zij is drachtig van de bruine hengst Navaro du Nord. Elien is eigendom van Florian Bizouard in Frankrijk. 
Van de hengst Anthos (uit Tulp) worden volgend jaar de eerste veulens verwacht in Frankrijk. Anthos werd door Florian verkocht aan het Syndicat Auxois; Anthos is tevens goedgekeurd bij het Trait du Nord (klik hier voor de catalogus - pagina 14)

Foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

LucasLucasLucasLucasLucasRaniRaniRaniCarloCarloCarloCarloDe drie jaarlingen in de avondzon

« ga terug