Nieuws : Thuismatch tijdens Jaarmarkt Ranst !


Op zaterdag 26 augustus 2017 zal "Trekpaard Jeugd VFBT" met de steun van het gemeentebestuur Ranst voor het eerst een prijskamp voor trekpaarden organiseren in deze ... onze gemeente! Een ware thuismatch dus!

Trekpaard Jeugd is de jongerenafdeling van de stamboekorganisatie waar kleindochter Eva in de werkgroep zit. En naast Stal Groenenbroek telt Ranst nog enkele trekpaardenfokkers: Louis Fierens van stal "van 't Roetaart" en Jeroen Beckers van stal "van 't Emmelsveld" - allebei uit deelgemeente Emblem - en vooral deze laatste zet zich mee in om in Ranst een échte jaarmarkt mét dierenwedstrijden te organiseren. Het begin is gemaakt met deze eerste trekpaardenprijskamp!

Om 13 uur start de keuring in de Schoolstraat : allen van harte welkom !

Meer info: www.trekpaard.be/jeugd

Voor dit evenement kan 'de jeugd' nog wel wat financiële ruggesteun gebruiken, neem gerust contact op wanneer u dit lokale project wil steunen!


Verder kunnen we nog even meegeven dat we voor volgend jaar opnieuw twee veulentjes verwachten. Fleur is opnieuw drachtig van Gamin van de Lindehoef zodat hopelijk een gezonde volle broer/zus van Aster geboren wordt, en voor Annelies viel de keuze terug naar Matteo van 't Rietenhof zodat we ook van Lies een broer of zus verwachten!

Foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.« ga terug