Nouvelles : Jaargang 2007 presteert uitstekend


Onze veulens van vorig jaar presteren stuk voor stuk uitstekend bij hun nieuwe eigenaars. Anthos werd 2de van zeven jaarlinghengsten tijdens de keuring "Les trois jours du trait Auxois", en Vic en Eva II wonnen beiden hun rubriek op de offici?le prijskamp van Ciney.
Anthos van 't Groenenbroek (°2007 Tulp x Buffalo) werd op 5 september jongstleden tweede op de Nationale Prijskamp voor hengsten van het Auxois-stamboek in het Franse Semur-en-Auxois, dat meldde ons een zeer tevreden eigenaar Florian Bizouard.
Gisteren, 4 oktober, ging in Ciney de offici?le prijskamp van de provincie Namen door. Hier zagen we twee fokproducten van 2007 verschijnen.
De bruine jaarlinghengst Vic van 't Groenenbroek (°2007 Zita x Buffalo) zagen we voor het eerst terug sinds zijn verkoop een jaar geleden. Hij is mooi in verhouding uitgegroeid, met chique gesteld beenwerk, goede voeten en een prachtig schuine schouder. Van de zeven jaarlingen was hij veruit de beste beweger, en iedereen in en om de ring was het dan ook eens met Vic op de kopplaats. Hij is in eigendom van Association Goosse uit Mabompr?.
Ook Eva II van 't Groenenbroek (°2007 Lilli x Buffalo), nu van Hubert Rigaux uit W?pion, stelde zich voor. Ze heeft een stokmaat van niet minder dan 1,60 meter! Daarmee stond ze uiteraard in de grote maat, en net als op het Waals kampioenschap enkele maanden geleden, draafde ze met overmacht naar de eerste plaats.
Drie zeer gelukkige eigenaars en daar kunnen ook wij enkel tevreden over zijn! We wensen hen verder nog veel succes.

Photos

Cliquez sur les photos pour les agrandir.

Vic - 1ste plaats Hengsten 1 jaarVicVicVicVicVicVicVicVicEva II - 1ste plaats Merries 1 jaar, grote maatEva IIEva IIEva IIEva IIAnthosAnthosAnthosAnthos

« retour