Nouvelles : Kerst- en Nieuwjaarswensen


Iedereen van Stal Groenenbroek wenst U prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar, en uiteraard veel trekpaardenplezier in het komende jaar!

2005 loopt ten einde dus ook voor ons is het tijd een blik te werpen op het voorbije jaar :
- januari : De Nationale Prijskamp in Gent was allesbehalve een succes te noemen. Enkel Lilli vulde met haar tweede plaats onze verwachtingen in. Gelukkig liet Frans het niet aan zijn hart komen en in ...
- april : Op de nationale landbouwprijskamp te Vilvoorde behaalde Zita de tweede, Lilli de eerste en Tulp de tweede plaats. Als lot van drie werden ze derde.
- mei-juli : Acht veulens kwamen ter wereld het afgelopen jaar, vier ervan kregen de suffix "van 't Groenenbroek". Met Annelies II, Myra, Udo en Lotus kunnen we dan ook stellen dat onze fokkerij zijn nieuwe start goed heeft gemaakt! Voorlopig kunnen de vier veulens blijven, we zullen zien wat de toekomst brengt...
- oktober : De offici?´le prijskamp van onze provincie ging voor het eerst door in Pulderbos. Ook hier behaalden de merries goede prijzen (tweemaal 2de en een 1ste).
- Groenenbroek-producten doen het goed : Ondanks de oude bloedlijnen uit onze eigen fokkerij verdwenen zijn, blijven ze voortleven in de Belgische fokkerij, en met succes. Een dochter van Bea van 't Groenenbroek behaalde een eerste prijs op de offici?´le prijskamp in Mons, en een kleinzoon van Annemie van 't Groenenbroek werd goedgekeurd op de jongste hengstenkeuring.
- december : Wellicht de laatste foto's van dit jaar vindt u op deze fotopagina.
- toekomst : In het nieuwe jaar mogen we, als alles goed gaat, in juli twee veulens verwachten. Wat het wedstrijdgebeuren betreft, hopen we de goede resultaten van 2005 te evenaren.



« retour