Nouvelles : Joyeux Noël et Bonne Année!


Nous souhaitons vous et à votre famille un joyeux Noël et une nouvelle année fantastique!

Alweer een jaar is voorbij... Op de valreep van 2011 vond Iris nog een nieuwe thuis zodat we in het begin van 2012 ‘slechts’ de vier merries Zita, Annelies, Myra en Noor overhielden. Zita en Myra zetten beide een merrieveulentje op de wereld. Eén ervan had - verrassend genoeg - de kleur vos! Deze Jenna verblijft nog op het Groenenbroek, Kyra vond inmiddels een nieuwe thuis.

Slechts op één prijskamp waren we dit jaar present, met bovendien slechts één paard... Noor wist Stal Groenenbroek echter goed te vertegenwoordigen met haar overwinning bij de merries van drie jaar in Nijlen. Verder leuke berichten over de verkochte paarden (en hun nakomelingen) over hun belevenissen en prestaties (zie elders op onze website).

Voor volgend jaar verwachten alle merries een veulen. Drie van de vier zullen de blauwschimmel Matteo van ‘t Rietenhof als vader hebben, voor het eerste veulen van Noor is het Kondor van ‘t Keerkenhof die tekent voor het vaderschap. We zijn alvast zeer benieuwd naar wat de lente van 2013 ons zal brengen!



Photos

Cliquez sur les photos pour les agrandir.



« retour